OM OSS

GJ Machine AS

GJ Machine leverer høyteknologi og automatisert produksjonslinje for all prosessindustri, lokalisert i Skodje utenfor Ålesund. Vi tilbyr komplette produksjonslinjer, fra roboter til transportbånd og styringssystemer for næringsmiddelindustrien og annen prosessindustri i hele landet. Vi har lang erfaring og bred kompetanse innen pneumatikk, hydraulikk, elektro og PLS-styringer.

Vi satser på vision kamera-teknologi, hvor avanserte kameraer monteres på roboter. Med denne teknologien utfører ikke bare robotene mekanisk forflytting, men kan i tillegg identifisere feil og mangler ved et produkt. Kameraet kan se om emballasjen holder god nok kvalitet, noe som gir et verdifullt bidrag til bedre kvalitetssikring.

GJ Machine jobber mot at roboter skal fungere som et supplement til menneskelig arbeidskraft. I arbeidsoppgaver som tunge løft og monotone bevegelser, kan robotene gå inn og lette arbeidet.

Vi monterer alt utstyr som blir levert fra oss. Vi kan også samkjøre nytt utstyr med eksisterende utstyr fra andre leverandører. De første driftsdagene følger vi opp og sikrer riktig opplæring av operatører. GJ Machine kan bidra med plantegninger, flytting eller ombygging av eksisterende anlegg.

Vår historie går tilbake til 1989 da Gunnar Johnsen begynte å levere utstyr til matindustrien med en tidligere eier. I 2000 startet Gunnar et eget selskap som i 2006 ble et AS. Siden 2014 har selskapet gått under navnet GJ Machine AS.

I 2021 ble vi en del av et større konsern, Trolltunga Robotics, sammen med RobotNorge, RobNor og ByteMotion. Konsernet satser på å skape lønnsom og bærekraftig produksjonsindustri i Norden.

Vår visjon er å skape fremtidens industri. GJ Machine sine kjerneverdier er kvalitetsbevisst, innovativ og serviceinnstilt.