VI ER HER FOR DEG

Service og support

Bestille service eller support?

Serviceavtale? Vi kan skreddersy serviceavtaler etter ditt behov. Godt vedlikehold gjør at robotene og utstyr vil vare i mange år.

E-post: support@machine.no

Telefon: +47 468 07 779

Connected Services & MyRobot

Roboter kan leveres med Connected Services, et verktøy som utfører helsesjekk for roboter. Da kan du kontinuerlig overvåke tilstanden på roboten, når som helst, hvor som helst. Enten du trenger en rask og enkel oversikt over status på roboten eller du trenger å analysere årsaken til et problem.

FAGLIG PÅFYLL

Kurs

Grunnleggende robotprogrammering

Vil du lære å programmere ABB roboter?

Kurs i grunnleggende RAPID robotprogrammering tilbys for å sikre riktig opplæring av personell som skal operere robotceller eller personer som ønsker å lære hvordan man programmerer ABB-roboter.

Kurset gir deg den grunnleggende kunnskapen du trenger for å operere en robotcelle, hvordan bevege roboten og lage enkle programmoduler og rutiner. I tillegg lærer du om optimalisering av program i henhold til bevegelser, syklustid og programstruktur. Avslutningsvis får du en introduksjon til RobotStudio, verdens mest brukte offline robotprogrammeringsverktøy.

Robotstudio

Interessert i å kunne visualisere og simulere robotanlegg? 

RobotStudio er verdens mest brukte offline robotprogrammering- og simuleringsverktøy. Dette muliggjør konstruksjon, visualisering, programmering, testing og simulering av robotceller og -systemer.

Du vil få grunnleggende forståelse på mulighetene som finnes i RobotStudio. Videre vil du få grunnleggende ferdigheter til å kunne lage en fullskala simulering, dette innebærer robotbevegelser, smarte komponenter, modellering og RAPID programmering. For å få mest ut av kurset er det en stor fordel å kunne RAPID robotprogrammering.