| PRODUKTER & TJENESTER

AI OG VR

 

Vi i GJM arbeider kontinuerlig med fremtidens løsninger, og vi har som mål å bruke det siste innen teknologi.

VR (Virtual reality)

VR har vi allerede vært nødt til å bruke i år på grunn av Covid-19.

Denne teknologien gjør det mulig for oss å interagere med et digitalt simulert miljø, hvor fabrikkdesign også kan gjennomgås sammen med kunden. VR tillater våre kunder, å bevege seg rundt i en virtuell versjon av fabrikken som er tegnet og designet av GJ Machine.

AI (Kunstig intelligens)

Gjennom Robot Norge har vi tilgang på et AI som er designet for objekt-gjenkjenning. På bildet over vises en lakseside, hvor maskinen avdekker både avvik i kjøttet og fiskens fettprosent, vekt og volum.

Med kunstig intelligens får kundens fremgangsmåter høy kapasitet, avdekket avvik og kuttet responstid for å nevne noe. For konkurrentene dine som ikke bruker AI, vil det å håndtere prosessen på så kort tid, være umulig. Ledende virksomheter ser at innovative applikasjoner øker resultatene betraktelig eller skaper ny funksjonalitet, og dermed styrker deres konkurransemessige fordeler.

Hvis vi evner å få ledere i prosessindustrien til å se forbi kortsiktig effektivisering, og utnytte innovasjonspotensialet som ligger i teknologien, kan de skape bedre jobber og et bedre samfunn i sin bedrift.

Mer effektivisering og fortjeneste.